fbpx

Vijf Elementen coachingsreis April

Zaterdag,   28-03-20  1:00 - Zaterdag,   04-04-20  1:00
Portugal, Algarve | Albufeira

Ook zo'n zin om even weg van de dagelijkse activiteiten helemaal tot jezelf te komen? Je kunt bij ons terecht voor een ontspannen reis waarin jouw zelfontwikkeling - het dichtbij jezelf komen - centraal staat. Wij nodigen je uit jezelf (her) te ontdekken. Je bent vrij om jouw (innerlijke) reis op eigen wijze vorm te geven. LIV begeleiding op maat, afhankelijk van dat wat nodig is.

Wij verzorgen onze Coaching en Ontspanningsreizen in Portugal (Algarve) en maken daarbij optimaal gebruik van de omgeving -  natuur, strand/ zee, edelstenen, kruiden en kuurbaden - om jouw innerlijke reis te ondersteunen.

Onze reizen zijn gebaseerd op de 5 elementen-theorie. Door het dagelijks activeren van de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) -  door middel van activiteiten, behandelingen, ontspannings- en bewegingsmomenten en voedseladvies - ontstaat er intern evenwicht en vitaliteit. Het effect: een blokkade vrij, ontspannen en vitaal lichaam. Omdat ieder mens uniek is, start de reis met een persoonlijk 5 elementen vitaliteitsadvies. Dit advies geeft jouw inzicht in welke activiteiten/ elementen jouw ondersteunen en welke je dient aan te vullen om in evenwicht te zijn.

Naast het op maat stukje zijn er ook dagelijkse groepsactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wandelen, vitaliteitsoefeningen in de morgen en een avondmeditatie. Het werken aan een 'juiste' ademhaling - avondworkshop ademhalen - is een van de programma onderdelen die jou in staat stelt om oude ballast te laten gaan en ruimte te maken voor nieuwe energie en authenticiteit. De thermale warmwaterbronnen/ kuurbaden - die wij een dag bezoeken - ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Niet onbelangrijk in een periode van transformatie. 

Je kunt bij ons kiezen uit 2 verzorgingstypes: half pension of sapvasten.

Kijk voor meer info en sfeerimpressies op www.livlekkerinjevel.nl.

 

(€ 950,00/ per persoon)
(€1195,00/ per persoon)
Controleer

Totaal: 0

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Rijnzathe 4
3454 PV De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Maandag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Maandag t/m vrijdag bus 24 vanaf Utrecht CS (10 min. + 1 min. lopen)

Zaterdag en zondag bus 107 vanaf Utrecht CS (8 min. + 8 min. lopen)

 

Overige diensten

www.livlekkerinjevel.nl
www.baradacoaching.nl
www.baradafengshui.nl      

 Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG