fbpx

Feng Shui Coach en Lifestyle-Adviseur

Feng Shui Coach en Lifestyle- Adviseur

Omdat Feng Shui veelomvattend en een levensstijl is, is het niet zo maar toe te passen. Daarom heeft Barada een tweedaagse Opleiding Feng Shui Coach ontwikkeld. Je leert de Feng Shui basisprincipes en het praktisch kunnen toepassen van Feng Shui – aan de hand van de eigen plattegrond en die van je mede-cursisten. Na deze opleiding ben je bekend met Feng Shui en weet je hoe Feng Shui professioneel - in coachingstrajecten en bij lifestyle-, huisinrichtingsadvies - toe te passen.

Feng Shui betekent letterlijk ‘Wind en Water’, vindt zijn oorsprong in China en gaat over het harmoniseren van de relatie van de mens met zijn omgeving. Het is van oorsprong een Chinese geneeswijze. 

“Zoals je huis is, zo ben jij”. Dat betekent dat iedere verandering in de ruimtes om je heen - naast een verandering in de omgevingsenergie - ook een verandering in jezelf tot stand brengt. Het huis is als het ware een spiegel van jezelf. De wijze van huisinrichting wordt als boodschap gezien, waarbij energievolle en minder energievolle levensaspecten zichtbaar worden omdat ze van binnen (vanuit de mens) naar buiten (de ruimte) in gebracht worden.

Feng Shui wordt ook weleens de acupunctuur van de woning genoemd. Dat komt omdat het gericht is op het versterken van een gezonde energiestroom en het in evenwicht brengen van blokkerende energiestromen in een huis. Het is het middel waarmee het welzijnsniveau van een huis kan worden ‘gemeten’ en tevens op praktische wijze kan worden uitgelegd en ‘behandeld’.

Opleiding Feng Shui Coach en Lifestyle-adviseur

Omdat FS onze leer- en ontwikkelpunten symbolisch zichtbaar maakt, brengt het toepassen ervan - naast het realiseren van een energievolle woning – tevens inzichten in levensaspecten die minder stromen. Inzicht in blokkades in een huis, geeft ook inzicht in blokkades in het leven van de bewoner(s). Een op maat inrichting activeert de verwerking hiervan. In de Opleiding Feng Shui Coach leer je de blokkades van de bewoner(s) van het huis - aan de hand van de huisplattegrond - zichtbaar te maken en weer stromend te krijgen. 

Feng Shui zorgt er uiteindelijk voor dat de woning als rustpunt wordt ervaren en daarmee een ‘oplaadpunt’ is. Het is een plek die uitnodigt en waar je graag wilt zijn. en ook dat leer je in de Opleiding Feng Shui coach.

Om inzicht te krijgen in de energie van de omgeving maakt Feng Shui gebruik van de vijf elementen - water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen kunnen elkaar versterken of afremmen/tegenwerken. De verschillende elementen zijn in een woning te herkennen door vormgeving, kleur en materiaalgebruik.

Tijdens de opleiding Feng Shui Coach leer je o.a. dat de energie - terwijl deze door het huis stroomt - negen gebieden raakt. Deze gebieden corresponderen met negen belangrijke aspecten uit het dagelijkse leven. De kwaliteit van een aspect in het dagelijkse leven is een afspiegeling van de inrichting van dit gebied in het huis. Voorbeelden van levensaspecten zijn: carrière, relatie, roem.  

Duur opleiding: 2 dagen
Trainer: Diana Jansen - Verweij
Agenda: https://www.barada.nl/aankomende-opleidingen/feng-shui-coach

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

coaching.barada.nl
coachingsreizen.barada.nl
netwerk.barada.nl
login.barada.nl    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG