fbpx

Werken vanuit je hart met Systemisch Werken

werken vanuit het hart met de vijf elementen en systemisch werken
Werken vanuit je hart m.b.v. Vijf Elementen Karakteranalyse (Nine Star Ki) en Systemisch Werken


Heb je een leuke baan en de diepe drive ontbreekt. Of sleep je je iedere dag naar je werk, wetende dat het niet jouw passie is en je weet ook niet precies wat dan wel. Of zie je je werk puur als bron van inkomsten en is het werken vanuit je hart daarmee naar de achtergrond geschoven?

Het niet meer blij zijn op het werk, komt helaas veel te veel voor en is ontstaan toen je werken vanuit je hart los hebt gelaten/ op hebt gegeven om geld te gaan verdienen. Hiermee is het aardse belang – materie, succes, status, presteren - voor het zielsbelang – waar word ik blij van en wat past bij mij – geschoven. Zielsbelang is dat jij je levensopdracht neer mag gaan zetten.

Door weer toe te gaan geven aan dat wat bij je past - je verschillende passies in het leven te leven - kan de zogenaamde levensopdracht vervuld worden. Het moment van samenvallen van deze verschillende passies is het moment waarop je levensopdracht vervuld wordt: passie + passie + passie = levensopdracht.

Het is dus van groot belang om je hart (passie) te volgen om die levensopdracht ook daadwerkelijk neer te kunnen zetten.

Als je bezig bent met het vervullen van die levensopdracht – soms zeggen we ook weleens ‘het juiste pad bewandelt’ - dan hangt er een motiverende, aanstekelijke energie om je heen. Deze energie is voelbaar voor jou en ook zichtbaar voor anderen.

Als je mensen om je heen bekijkt, dan zie je duidelijk verschil tussen mensen die werken vanuit het hart en mensen die doen wat ze denken te moeten doen. De eerste groep heeft een andere energie om zich heen, een twinkeling in de ogen en het lijkt alsof alles ook relatief makkelijk gaat.

Wil jij ook weten waar je hart ligt? Wil je inzicht in ‘werk’ dat bij je past?

Met behulp van de Vijf Elementen karakteranalyse en het Systemisch werken, krijg je inzicht in wie ben ik, wat kom ik doen en wat heb ik voor eerdere levenservaringen die mij daarin ondersteunen.

Volg de Vijf Elementen Karakteranalyse (Nine Star Ki) module (https://www.barada.nl/spirituele-opleidingen/nine-star-ki-basisopleiding) in combinatie met Systemisch Werken (https://www.barada.nl/spirituele-opleidingen/systemisch-werken) om je inzicht en richting te geven.

Wat kan een Vijf Elementen Karakteranalyse (Nine Star Ki) en Systemisch Werken voor jou betekenen?
 

Een Vijf Elementen Karakteranalyse (Nine Star Ki) geeft je inzicht in:

  • Waar ben je goed in, wat zijn je kwaliteiten;
  • Wat zijn je valkuilen, die je afleiden van je passie;
  • Wat zijn je passies, is je levensopdracht volgens deze analyse;
  • In welke branche/ functie/ taken komt je goed tot je recht;

 

Systemisch Werken geeft je inzicht in:

  • Ervaringen uit eerdere levens, kwaliteiten die je dienen in dit leven en bij het neerzetten van die levensopdracht;
  • Wegpoetsen van blokkades uit eerdere levens die je in dit leven niet dienen, die het volgen van je hart in de weg staan;

Samen geven ze je inzicht en richting en bewegen je in de richting van je passie, van je levensopdracht.

 

 

Tags: Lifestyle, Vijf Elementen Karakteranalyse, Systemisch werken, Nine Star Ki

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG