fbpx

Feng Shui in de tuin

Feng shui in de tuin

Feng Shui in de tuin

Feng Shui gaat over de mens in relatie tot zijn omgeving. De tuin hoort daar, als belangrijke omgevingsfactor, bij. Met behulp van tuin Feng Shui worden de lagere energetische tuingebieden naar een hoger energieniveau getransformeerd. Dit zodat de tuin een aangename plek is om in te verblijven en in op te laden.

De Feng Shui tuin is een plek om te ontspannen, energie te ontvangen, te genieten en te worden verrast. De Feng Shui tuin is een afspiegeling van de eigen persoonlijke reis van de bewoner(s).

Een tuinenergie is elke dag weer anders, net zoals onze levensenergie. De ene dag voelen we ons vitaler dan de andere dag. Een tuin kan, mits goed ingericht - als verlengstuk van de woonomgeving – ondersteuning bieden in het op peil houden/brengen van de persoonlijke levensenergie. Net zoals het huis dat - met behulp van Feng Shui - doet.

Een energetisch verantwoorde Feng Shui tuin:

  • Geeft kracht en rust;
  • Zorgt voor inspiratie;
  • Werkt vitaliserend;

Belangrijk bij het Feng Shui inrichten van de tuin is dat er harmonie met de directe omgeving gecreëerd wordt. De tuin dient als het ware naadloos aan te sluiten bij het omliggende gebied en bij de woning.

Vanuit harmonie oogpunt dient de tuin ook optimaal aan te sluiten bij de wensen van de bewoners.

De vraag die altijd bij tuin Feng Shui gesteld mag worden: is de tuin het verlengstuk van de bewoner, het huis en de omgeving?

Wat kun je verwachten bij Feng Shui en de tuin workshop?

  • Workshop Feng Shui en de tuin staat in het teken van hoe de tuin energetisch te versterken door het opheffen van blokkades en energietekorten (harmonie realiseren) en hoe een natuurlijke verbinding met de directe omgeving en bewoner te realiseren.
  • Er wordt gebruik gemaakt van de Vijf Elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal - en hun voedende werking en de Ba Gua. Deze elementen vinden we overigens overal terug in de tuin en zijn te herkennen aan een specifieke kleur, een vorm en materiaal.
  • Ook de vier hemelse dieren – schildpad, draak, feniks, tijger – en de vier windrichtingen worden toegepast bij het inrichten van de Feng Shui tuin.
  • De kennisoverdracht is afgestemd op het leven in Europa. Wij gaan dan ook niet uit van Chinese gewoonten als draken in de tuin bijvoorbeeld, omdat dat hier niet tot zijn recht komt. De tuin moet passen bij de omgeving, de bewoner, het klimaat en de cultuur.
  • We richten ons - in deze workshop - op een westerse, energetisch ingerichte Feng Shui tuin.
  • Meer informatie op onze website: workshop Feng Shui in de tuin


Tags: Lifestyle, Feng Shui

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG