fbpx

Nine Star Ki karakteranalyse berekenen

Nine Star Ki karakteranalyse testBen je geïnteresseerd in Nine Star Ki en erg benieuwd uit welke elementen jij bestaat?

Doe de Nine Star Ki karaktertest

Bereken aan de hand van je geboortedatum jouw persoonlijke reeks. Deze persoonlijke Nine Star Ki reeks bestaat uit drie elementen. Wat zegt de persoonlijke Nine Star Ki test over jou:

Eerste element - je carrosserie, je vorm

Gaat over je authentieke vorm. Denk hierbij aan de carrosserie van een auto. Deze is niet te veranderen. Je herkent een Volkswagen bijvoorbeeld goed aan zijn vorm en ook een type auto – bijvoorbeeld een cabriolet – is goed te herkennen.
Dit eerste element is dus vormvast en niet ontwikkelbaar en zegt iets over jouw unieke vorm.

Tweede element - jij als chauffeur

Gaat over je interne wereld, hoe beleef jij de dingen, ben je een denker, analyticus of meer een gevoelsmens. Hoe verwerk je tegenslagen, hoe ga je om met uitdagingen?
Denk maar aan een chauffeur, in die bovengenoemde auto. Dit tweede element is flexibel van vorm, omdat een chauffeur ontwikkelbaar moet zijn; hij mag immers inspelen op 'verkeerssituaties'. Dit element is dus niet vormvast en zeer goed ontwikkelbaar.

Derde element - de richting

Gaat over de richting die je gaat en de eerste indruk die je achterlaat. Als de chauffeur achter het stuur van de auto heeft plaatsgenomen, waar rijdt hij dan heen? Start de auto wel, komt hij wel op gang? Of rijdt hij juist heel hard? Dit gaat over de wijze van handelen en de koers, het pad dat je kiest.

Meer uitleg over de Nine Star Ki - hoe verhouden de elementen zich tot elkaar? > 


Wat kun je doen met deze Nine Star Ki karaktertest?

Deze Nine Star Ki  test zegt in eerste instantie iets over wie je bent, hoe je omgaat met situaties, waar je kwaliteiten liggen en hoe je bij voorkeur handelt. Door de afwezige, missende elementen mee te nemen - deze staan onder je online berekening - zegt het ook iets over je te ontwikkelen potentieel, je uitdagingen.
De drie elementen op zich zeggen iets over de drie bovengenoemde gebieden. Natuurlijk zegt de combinatie van elementen nog veel meer.
De combinatie van elementen – hoe verhouden ze zich tot elkaar – geeft bijvoorbeeld inzicht in jouw blokkades, je levensles, je terugkerende struggle, je oude karma.

Nine Star Ki  biedt naast de inzichten ook oplossingen.

 

Geïnteresseerd in Nine Star Ki?

Ben je geïnteresseerd in Nine Star Ki en benieuwd naar wat jouw reeks je nog meer te vertellen heeft – denk aan de onderlinge relatie tussen de elementen en je oude levensinvloeden bijvoorbeeld, maar ook aan terugkerende blokkades en je levensles of aan de invloed van de familiesystemen?

Kom dan naar onze gratis kennismakingsworkshop of meld je aan voor een van onderstaande Nine Star Ki dagen. 

Nine Star Ki Basis | 2-DAAGSE  € 595,-.  Lees meer over deze basismodule
Nine Star Ki Special | 1 DAG € 225,-.  Lees meer over deze vervolgopleiding 

  

Bereken zelf online je Nine Star Ki reeks

Na een zorgvuldige testperiode is de Barada Nine Star Ki karaktertest - gebaseerd op de lunisolaire kalender - goed bevonden. We wensen je er veel rekenplezier mee! © Copyright Barada - teksten en berekening. 

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG