fbpx

Nine Star Ki karakter berekenen


Geïnteresseerd in Nine Star Ki en benieuwd naar uit welke elementen jij bestaat?

Doe dan de Vijf Elementen Karaktertest.

Bereken aan de hand van je geboortedatum jouw persoonlijke reeks. Deze persoonlijke Nine Star Ki reeks bestaat uit drie elementen. Wat zegt de persoonlijke Nine Star Ki test over jou:

  • Eerste element – gaat over je persoonlijkheid. Denk hierbij aan de carrosserie van een auto. Deze is niet te veranderen. Je herkent een Volkswagen bijvoorbeeld goed aan zijn vorm en ook een type auto – bijvoorbeeld een cabriolet – is goed te herkennen.

Dit eerste element is dus vormvast en niet ontwikkelbaar en zegt iets over jouw persoonlijke vorm.

  • Tweede element – gaat over je interne wereld, hoe beleef jij de dingen, ben je een denker, analyticus of gevoelsmens. Hoe verwerk je tegenslagen, hoe ga je om met uitdagingen?

Dit tweede element is flexibel van vorm. Denk maar aan een chauffeur in die bovengenoemde auto. Door levenservaring is de chauffeur ontwikkel- en vormbaar. Dit element is dus niet vormvast en zeer goed ontwikkelbaar.

  • Derde element – gaat over de richting die je gaat en de eerste indruk die je achter laat. Als de chauffeur achter het stuur van de auto heeft plaatsgenomen, waar rijdt hij dan heen? Start de auto wel, komt hij wel op gang? Of rijdt hij juist heel hard? Dit gaat over de wijze van handelen en de richting, het pad dat je kiest.

 

Nine Star Ki test

Deze Nine Star Ki test zegt dus in eerste instantie iets over wie je bent, hoe je omgaat met situaties, waar je kwaliteiten liggen en hoe je bij voorkeur handelt. Door de afwezige elementen zegt het ook iets over je te ontwikkelen potentieel.

De elementen op zich zeggen iets over de drie bovengenoemde gebieden. En natuurlijk zegt de combinatie van elementen ook veel meer.

De combinatie van elementen – hoe verhouden ze zich tot elkaar – geeft inzicht in jouw blokkades, je levensles, je struggle. Nine Star Ki biedt ook oplossingen.

 

Interesse in Nine Star Ki

Als je meer wilt leren over wat de combinatie van de elementen over jou zegt en ben je nog aan het oriënteren of Nine Star Ki iets voor jou is, kom dan gerust naar onze gratis Kennismakingsworkshop Vijf Elementen. Dan vertel ik je graag meer over o.a. Nine Star Ki, Feng Shui en Vijf Elementen voeding.

Weet je zeker dat Nine Star Ki wat voor jou is en spreekt Barada je ook aan, bekijk de eerstvolgende training: Nine Star Ki agenda

 

Zelf online je Nine Star Ki berekenen.

Dit is nog de test versie, waarbij de elementen nog niet worden omschreven.

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
06 467 32 346
info@barada.nl

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG