fbpx

Ervaringen cursisten

zonsondergang barada

Spirituele opleidingen en workshops bij Barada

“Na mijn eerste kennismaking met Feng Shui zocht ik een opleiding waarin ik verdieping kon vinden in de 5 elementen en meer tools in handen kreeg om zelf als coach aan de slag te kunnen. De natuurlijke cyclus van de 5 elementen en de holistische kijk in combinatie met de concrete en praktisch gerichte opleiding was voor mij als “aarde-dame” erg prettig. Ik voelde bij mezelf dat er nog een onzichtbaar stuk zat, waar ik nog niet bij kon. Diana wist als geen ander mij bij mezelf te krijgen door haar treffende analyse van mijn Nine star ki getallen. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om me in te laten zien waarom ik zo bleef worstelen met mezelf. Het waren de ontbrekende puzzelstukjes in mijn eigen transformatieproces. Uiteraard kun je dat na deze opleiding ook zelf voor anderen. De persoonlijke begeleiding is erg prettig omdat er veel los komt gedurende de opleidingsdagen. Er was altijd een kort lijntje via de mail of telefonisch. Ook de digitale leeromgeving is prettig en deze werd keurig bijgehouden. De opleiding is zowel een zelfontwikkelingstraject als een coachingsopleiding en dat is eigenlijk precies wat een goede opleiding ook hoort te doen.”

 

 

Gardien Soeter, Doetinchem

Ik heb Diana leren kennen als een warme vrouw die vol passie haar kennis kan overdragen en tegelijkertijd haar zorg en aandacht voor cursisten blijft behouden. Ze ‘is’ als het ware de 5 elementen en geeft veel mooie praktijkvoorbeelden die de cursus nog meer tot leven brengen. Kortom, een aanrader voor een ieder die een opleiding met verdieping zoekt of meer vitaliteit in zijn/haar leven wenst en dat op anderen wil gaan toepassen.

Yvonne Suurbier, Alkmaar

Diana is een vakvrouw, ze weet feilloos aan te sluiten bij ieders belevingswereld en koppelt dat steeds terug naar de vijf elementen. De opleiding tot vijf elementen lifestyle adviseur en vitaliteitscoach bevat veel meer dan de vijf elementenleer. Bachbloesem, edelsteenleggingen, ademhalingscoaching, mindfulness en systeemopstellingen vullen de opleiding goed aan. Diana, ik wil je bedanken voor het overdragen van jouw kennis, je passie, en alle tools. Ik ben zelf een completer mens geworden in allerlei opzichten!Het voelt goed voor mij hier nu zelf mee aan de slag te gaan!

Maranke van Santen, Assen

Dankbaar en blij ben ik dat ik in contact ben gekomen met Diana en dat ik de opleiding Vitaliteitscoach & Lifestyle adviseur heb gevolgd. De manier waarop deze opleiding is opgezet en Diana de theorie overbrengt is niet alleen heel professioneel, maar vooral ook logisch, laagdrempelig en praktisch. Alles is direct op jezelf en anderen toe te passen. De feedback op het huiswerk en tijdens de lesdagen is zorgvuldig, duidelijk en direct en altijd gebracht met groot respect. En met aandacht voor ieders tempo in de eigen persoonlijke ontwikkeling. Diana voelt dit perfect aan! Daarnaast is ze gewoon een heel open en leuk persoon en een bijzonder fijn mens om de lesdagen mee door te brengen! Door deze opleiding zijn voor mij heel wat puzzelstukjes op hun plek gevallen. Leven en eten volgens de vijf elementen gaat me nu al vrij gemakkelijk af. Het voelt heel natuurlijk en brengt me veel. Allereerst in mijn persoonlijke leven, maar ik heb hiermee ook de ‘kapstok’ gevonden om mijn kwaliteiten, opleidingen, ervaring en interesses aan op te hangen en er ook professioneel mee aan de slag te gaan!

Ingrid Daemen, Eindhoven

Ik heb het afgelopen half jaar de opleiding Vijf elementen Vitaliteitscoach en Lifestyle adviseur gevolgd bij Diana. Wat een bijzondere, verrijkende ervaring is het voor mij geweest! De holistische kijk op het leven, het idee dat lichaam en geest 1 zijn, is voor mij hierdoor nogmaals bevestigd... Heb veel over mezelf en de ander geleerd, vooral dat de geestelijke en lichamelijke blokkades die je ervaart op een gezonde, natuurlijke manier op te lossen zijn. Bedankt Diana voor je inspirerende begeleiding!

Lilian Tan, Zwolle

Geïnspireerd geraakt tijdens de detoxreis ben ik aan de opleiding 5 elementen vitaliteitscoach en lifestyle-adviseur begonnen. Dankbaar voor de vele inzichten, kennis en transformaties die ik tijdens deze opleiding heb ervaren en meegemaakt. Top Diana zoals jij de verbindingen en energieën weet te plaatsen en op het juiste tijdstip en met de juiste energie de schuring weet open te breken of aan te raken waardoor de transformatie dan vanzelf kan plaatsvinden. Ik zou nu liefst weer iedere les bijwonen om nog meer inzicht en kennis van Diana te horen en op te nemen.

Marianne van Eeuwijk, Den Bosch

Mijn ervaring na de workshops voeding, Feng Shui en Nine Star Ki in 2013 en de opleiding in 2014 is het gevoel dat ik thuis ben gekomen. Dit ging niet zonder horten en stoten. In eerste instantie lijkt het alsof ik de veranderingen niet aanga (ik ben aarde en metaal) maar kan het niet laten om de uitdaging aan te gaan omdat ik weet dat het goed voor mij is. Ik ben blij dat ik weer mag voelen en kan voelen. Vanwege mijn overlevingsstrategie heb ik mijn gevoelens uitgeschakeld en ben ik rationeel door het leven gegaan. Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken welke impact de Nine-Star-Ki, de meditaties en opstellingen te weeg zou brengen. Een hoop oude ballast, vanuit mijn jeugd, mijn relatie maar ook karmische stukken staken de kop op. Ik mocht het zien, accepteren en het vervolgens loslaten.

Aida Correia, Rotterdam

Dankzij de warme, persoonlijke en praktische manier van lesgeven van Diana heb ik de opleiding tot 5 elementen lifestyle adviseur en vitaliteitscoach als thuiskomen bij mijzelf ervaren. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren dat ik in deze relatief korte opleiding heel snel in mijn persoonlijke ontwikkeling enorm ben gegroeid. Dit komt door het direct toepassen van de oefeningen tijdens de lesdagen en het maken van het huiswerk waardoor je nog meer de diepte in gaat met het toepassen van de 5 elementen in je persoonlijke leven. Ik kijk nu al uit naar de aanvullende modules in het najaar en de 5 elementen kindercoach opleiding die ik in de toekomst zeker wil gaan volgen!

Karin Pul, Zoetermeer  

 

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG