fbpx

Chakra en aura healing wat is het?

chakra en aura healing wat is het? 

Chakra en aura healing wat is het?

Het chakra is een energiepunt in je lichaam en het verbindt het zichtbare lichaam met het onzichtbare in het lichaam. Het chakra geeft energie af aan het lichaam en neemt de energie voor het lichaam via de aura op. Ieder chakra is verbonden met een van de zeven auralagen en kent een eigen specifieke trilling.

De aura is een energieveld dat ons lichaam omringt en verbonden is met het chakra. De aura bestaat uit verschillende lagen en de trilling van de verschillende lagen wordt hoger naarmate je verder van het lichaam af komt.

Chakra en aura healing gaat uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen heeft invloed op dit energiesysteem. Bij angst en negatieve gedachten bijvoorbeeld vernauwt de aura en bij geluk en positiviteit breidt het uit. De wijze waarop we in het leven staan, is dus van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energiehuishouding, onze vitaliteit.

Het lichaam bestaat uit tweeëndertig chakra’s. Hiervan zijn er twaalf verbonden met het lichaam. Van de twaalf met het lichaam verbonden chakra’s liggen er zeven direct in het lichaam.

Bij chakra en aura healing zorgen we ervoor dat je chakra’s hun juiste natuurlijke vorm aannemen – niet te groot (hyper) en niet te klein (passief). Daarnaast maken we je aura vrij van ballast die er niet hoort. We zorgen dat je energiesysteem jou optimaal kan voeden.

Chakra en Aura - Lichaam, geest en ziel

De mens bestaat uit lichaam, geest en ziel.

In de westerse maatschappij wordt het zichtbare fysieke deel van de mens centraal gesteld. Denk hierbij aan de medische wetenschap die het lichaam ‘op zich’ bekijkt. Maar ook aan diploma’s die garantie dienen te geven voor de innerlijke kwaliteiten van iemand. En niet te vergeten het uiterlijk dat tijdens sollicitaties en andere ‘metingen’ enorm doorslaggevend blijkt te zijn.

In de psychologie zien we wel een voorzichtige samenklap van het lichaam en de geest. De ziel krijgt in deze behandelwijzen minder/ geen aandacht.

In de oosterse geneeswijze wordt holistisch – op lichaam, geest en ziel - gewerkt. Heling gaat daar over het volledig verbinden van lichaam, geest en ziel. In het dagelijkse leven komt dat neer op het laten zien van je spirituele onzichtbare kant in de materiele zichtbare wereld.

De Chakra is de verbinder

Door je chakra’s en aura schoon te houden en te activeren, leggen we de nadruk op het onzichtbare deel. We kunnen de chakra dan zien als de verbinder tussen het onzichtbare en zichtbare in ons. We zijn dan – bij goed functionerende chakra’s en aura - in staat om het spiritueel onzichtbare zichtbaar te laten zijn.

Tags: Chakra en aura

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG