fbpx

Feng Shui voor een energierijk huis waar jij je goed in voelt

Feng Shui voor een energiek huis 

Feng Shui - voor een energierijk huis waar jij je goed in voelt

Wellicht herken je het effect van een energierijk huis. Alles lijkt op ‘zijn plek’ te staan, je voelt je er goed en raakt er niet uitgekeken. Dat is wat een gezonde energiestroom in een energierijk huis bewerkstelligt. Het voedt en ondersteunt jou en het trekt je ook aan.

Feng Shui zorgt voor zo een energierijke omgeving.

Feng Shui betekent letterlijk ‘Wind en Water’ en vindt haar oorsprong in China. Deze vorm van huisinrichting gaat over het harmoniseren van de relatie met jezelf, je omgeving en met wezenlijke levensaspecten als bijvoorbeeld financiën, relatie en carrière.

Feng Shui wordt ook wel de acupunctuur van de woning genoemd. Dit omdat het gericht is op het versterken van de vitale energiestroom en het in evenwicht brengen van tegengestelde energiestromen in een ruimte, met als doel energie genereren die jou optimaal ondersteunt en oplaadt.

Feng Shui - huisinrichting als boodschapper

Bij Feng Shui huisinrichting is de inrichting tevens je ‘boodschapper’ doordat het de bij jou goedlopende en minder goedlopende levensaspecten direct laat zien. De inrichting maakt zichtbaar - doordat je bij huisinrichting van binnen (vanuit de mens) naar buiten (d.m.v. inrichting de ruimte in) brengt – welke levensaspecten aandacht verdienen. Een kijkje in je huis geeft dus tevens inzicht in de issues in je leven. Feng Shui huisinrichting biedt je oplossingen in de vorm van een op maat inrichting.

De kwaliteit van je leven wordt dus gespiegeld door de wijze waarop je huis is ingericht. Als een aspect in jouw leven maar moeizaam verloopt en wat je ook doet het blijft een punt van aandacht, dan is het wellicht interessant om daar met behulp van Feng Shui huisinrichting naar te kijken en verandering in aan te brengen.

Feng Shui zorgt er uiteindelijk voor dat de woning als rustpunt wordt ervaren en daarmee een ‘oplaadpunt’ is. Het is een plek die uitnodigt en waar je graag wilt zijn.

Interesse in Feng Shui?: Feng Shui opleiding

 

Tags: Feng Shui

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

coaching.barada.nl
coachingsreizen.barada.nl
netwerk.barada.nl
login.barada.nl    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG