fbpx

Meer energie met Vijf Elementen Voeding

Meer energie met vijf elementen voeding

Meer energie met Vijf Elementen Voeding

Rijst, vis en groenten… een gezonde combinatie, zou je zeggen. En toch is het volgens Vijf Elementen Voeding - op zich - niet voldoende om de voeding optimaal te kunnen verteren. Dit optimaal verteren is erg belangrijk om genoeg energie voor je lichaam te ontwikkelen en je goed te voelen.

Ook vers sinaasappelsap – qua vitaminen een echte boost – remt volgens Vijf Elementen Voeding de optimale verbranding van jouw voeding naar energie af.

Bij een minder dan optimale vertering blijft er eten en gewicht achter in je lichaam en valt er minder energie uit de gegeten voeding te halen. Dit gaat ten koste van jouw vitaliteit en kan voor extra lichaamsgewicht zorgen. Een optimale verbranding - die met behulp van Vijf Elementen Voeding te realiseren is - is een must om vol energie en op gewicht door het leven te gaan.

De Vijf Elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal – staan in een bepaalde voedende verhouding tot elkaar. Wanneer ze op de juiste wijze in voeding worden toegepast zorgt dit o.a. voor optimale verbranding van de voeding. Rijst, vis, groenten en sinaasappelsap zijn dus prima om te gebruiken, maar dan wel in de juiste combinatie met andere voedingsmiddelen en op Vijf Elementen wijze toegepast.

Holistisch eten met Vijf Elementen Voeding

Ieder orgaan in ons lichaam heeft een specifieke functie als het gaat om het verteren van voeding en emoties. Elk orgaan is gekoppeld aan een basisemotie en aan een van de vijf elementen. Ieder element kent een specifieke smaak. Het evenwichtig en op maat toepassen van de vijf smaken – zoet, scherp, zout, zuur en bitter - ondersteunt een optimale verbranding doordat alle organen aangesproken worden.

Holistisch eten gaat uit van het lichaam dat een signaal afgeeft – in de vorm van een klacht – bij een achtergebleven emotie, bij een disbalans. De juiste smaak, het juiste element brengt het orgaan en de bijbehorende emotie weer in evenwicht. Holistisch eten is een van de uitgangspunten van Vijf Elementen Voeding.

Wil je meer leren over Vijf Elementen Voeding? Info over de Vijf Elementen Voedingsmodule: https://www.barada.nl/spirituele-opleidingen/vijf-elementen-voedingscoach

Tags: Vijf Elementen Voeding, Voeding

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG