fbpx

Wat kan Nieuw Systemisch Werken voor jou doen?

Nieuw Systemisch Werken 

Nieuw Systemisch Werken - het bestaan van de ziel

Al eeuwenlang houdt het al dan niet bestaan van de ziel ons bezig. Sinds 1996 houden twee wetenschappers – Dr. Stuart Hameroff en Sir Roger Penrose – zich actief bezig met een kwantumtheorie over het handhaven van de ziel: ‘Orchestrated Objective Reduction’. Hun theorie gaat uit van het bestaan van de menselijke ziel die uniek, persoonsgebonden en onsterfelijk is. Zij geven aan dat de ziel wordt opgenomen door de hersenen van een persoon, tijdens zijn leven, en weer teruggaat naar het universum, bij sterfte. De ziel sterft daar niet en wacht op zijn moment om weer af te dalen naar aarde. 

Zij gaan ervan uit dat de menselijke hersenen een uitgebreide computer zijn aangevuld met de ziel, die een specifiek programma op die computer tijdens het leven op aarde draait. 

De ziel is daarmee een USB die informatie, ervaringen, kennis uit eerdere levens draagt en die kennis afgeeft aan de computer tijdens het leven. Het is onze opdracht om deze oude ervaringen toe te laten. Dit zodat wij onze levensopdracht kunnen vervullen.

Hoe mooi sluit deze theorie aan bij de zienswijze van Nieuw Systemisch Werken. De enige vraag die we ons dienen te stellen is: hoe krijgen we toegang tot dat specifieke programma in onze hersenen, het eigen oude zielssysteem? Hoe pluggen we de USB in?

Nieuw Systemisch Werken bij Barada gaat over werken op twee systemen:

  • Het aardse systeem: gezin/familie, ziektes en relaties
  • Het eigen oude zielssysteem

Werken op het aardse systeem gaat over herkennen door spiegelen en daarna loslaten. Denk bijvoorbeeld aan vader of moeder die jou bezighoudt (lees: spiegelt) of het lichaam dat je afremt (spiegelt) en de partner die je uitdaagt (spiegelt).

Door de spiegeling/ patronen te herkennen en te doorbreken, ontwikkel je je en ben je in staat stevig - en flexibel - aards aanwezig te zijn. Hierdoor kun je je levensopdracht neerzetten.

Werken op het eigen oude zielssysteem gaat over het herinneren van oude kwaliteiten, ervaringen uit eerdere levens en deze toelaten in het huidige leven. Door uit deze ervaringen te putten, bouw je als het ware op eerder opgedane levensoverstijgende kwaliteiten. Het omarmen van en leven naar je levensopdracht wordt zo makkelijker.

Meer info over de Opleiding Nieuw Systemisch Werken of bekijk de agenda

Tags: Systemisch werken

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

coaching.barada.nl
coachingsreizen.barada.nl
netwerk.barada.nl
login.barada.nl    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG