fbpx

Wat is het eigenlijk, Nieuw Systemisch Werken?

Wat is het eigenlijk, Nieuw Systemisch Werken?

Wat is het eigenlijk, Nieuw Systemisch Werken?


Bij Nieuw Systemisch Werken maken we gebruik van:

  • Nine Star Ki
  • Het Aardse Systeem
  • Het eigen Ziel-Systeem

Door deze combinatie ontstaat een helder en totaalbeeld (dit leven, vorige levens en wat is de bedoeling van dit leven) van wie je 'bent' en van dat wat er speelt. En van hoe je het kan oplossen, natuurlijk. En dat is waar nieuw Systemisch Werken voor staat.

Nine Star Ki - Chinese Astrologie - zorgt voor een op maat karakteranalyse. Deze karakteranalyse geeft inzicht in persoonlijkheid, kwaliteit, levensthema's en valkuilen. Het is je persoonlijke blauwdruk en raad- en richtinggever. Nine Star Ki geeft je richting en biedt je tevens oplossingen voor levensthema's waarin je vastloopt. Ook geeft het haarfijn inzicht in karmische stukken, in blokkades die je met je meedraagt vanuit eerdere levens.

Aards systemisch werken zorgt voor een spiegeling in het hier en nu. De spiegeling wordt veroorzaakt door familie/ gezin, partner/ relaties, kinderen en/ of het lichaam. Op deze gebieden zal je geraakt worden, en je ook geraakt voelen, gedurende je leven. Deze spiegeling, dit geraakt worden dient je in je ontwikkeling. Door de aardse thema's onder ogen te zien en ze te herkennen, ontwikkel je. Het is dan de bedoeling dat je niet strijdt met de spiegeling, er niet van wegvlucht maar er doorheen gaat. Door de aardse thema’s te herkennen en op te schonen ben je in staat je levensopdracht neer te zetten. De vraag is durf je je te laten raken, wat heeft de spiegeling jou te vertellen, wat mag je leren?


Het eigen Ziel-Systeem helpt je blokkades die je in eerdere levens hebt opgelopen te verwerken. Daarnaast helpt het je herinneren. Het geeft je toegang tot je levenservaringen uit eerdere levens - die je nu in dit leven dienen. Dit alles heeft als doel: herinneren van wat je huidige levensopdracht is.

Nieuw Systemisch Werken: Astrologie en Werken op het Systeem komen samen

Omdat De Vijf Elementen Karakteranalyse zijn waarde bewezen heeft en heel snel (karmische, oude levens) inzichten geeft, heeft Barada gekozen voor een combinatie van Chinese Astrologie – Nine Star Ki – met Systemisch Werken. In China werken ze eigenlijk niet systemisch. Zij geloven wel in het systeem opschonen, maar dat gebeurt volgens hen door het leven te leven. Het aardse systeem is zo neergezet dat je aardse systemische zaken kan herkennen en ziels-systemische zaken kan herinneren.

Daar geloven wij bij Barada ook in. Het blijkt toch vaak wel lastig om de dagelijkse spiegeling door bijvoorbeeld ouders of partner te herkennen, op waarde te schatten en dan ook nog te aan te gaan en te transformeren. Nieuw Systemisch Werken ondersteunt door inzichten en lost op door transformatie.


De opleiding Nieuw Systemisch Werken bestaat uit twee componenten:

  • De tweedaagse Nine Star Ki Basismodule
  • De vierdaagse Nieuw Systemisch Werken module

Kom je ook richting bepalen, aards systemisch herkennen en opschonen en ziels-systemisch herinneren en toelaten?

Meer info: opleiding Systemisch werken
Bekijk de agenda Systemisch werken

 

Tags: Lifestyle, Vijf Elementen Karakteranalyse, Systemisch werken, Nine Star Ki

Logo Barada opleiding w

Barada contact

Reijerscop 10
3454 HW De Meern
t: 06 467 32 346
e: info@barada.nl
KvK: 54698812

Openingstijden:

Dinsdag - Zaterdag 9.00 - 18.00

Openbaar vervoer

Bus 107 vanaf Utrecht CS (20 min. + 5 min. lopen) 

 

Overige diensten

www.baradacoaching.nl
www.baradaspirituelereizen.nl
    

Accreditaties

CRKBO Instelling wit smal
KTNO, VBAG, BATC, LVNG